​AJANKOHTAISTA

MSD Finland Oy ja Noona Healthcare aloittavat pohjoismaisen yhteistyön syöpäpotilaiden voinnin seurannan kehittämiseksi (13.06.2016)
Yhteistyö avaa Noona Healthcarelle ovia MSD:n kansainväliseen asiakasverkostoon ja mahdollistaa nopeamman kansainvälistymisen. Yhtenä tavoitteena on tehostaa syöpäpotilaiden voinnin seurantaa hoitojen aikana ja vähentää sitä kautta syövänhoidon kustannuksia. MSD on yksi johtavia lääkeyhtiöitä ja Noona Healthcare palkituimpia suomalaisia startup-yrityksiä tevreydenhuollossa. Yhtiöt ilmoittivat yhteistyön aloittamisesta maanantaina 13.6.2016.

 

Suomessa tehtävävien kliinisten lääketutkimusen määrä on vähentynyt voimakkaasta viimeisen kymmenen vuoden aikana. Suomalaiset lääkärit pitävät tutkimuksen tekemistä Suomessa kuitenkin erittäin tärkeänä. Lääkärit näkevät tutkimuksen olevan myös suomalaisten potilaiden etu. Tulokset käyvät ilmi lääkeyhtiö MSD:n teettämästä tuoreesta kyselytutkimuksesta, johon haastateltiin yhteensä 300 terveyskeskus-, työterveys- ja erikoislääkäriä. 
  
MSD onnittelee vuoden 2015 lääketieteen Nobel-palkinnon jokisokeuden lääkehoidon kehittämiseen johtaneista löydöksistä saaneita tutkijoita (13.10.2015)
MSD onnittelee lämpimästi William C. Campbelliä, yhtiöstä jo eläkkeelle jäänyttä tutkijaa, jolle yhdessä Satoshi Omuran kanssa myönnettiin vuoden 2015 Nobelin palkinto fysiologiassa ja lääketieteessä. Campbell ja Omura yhdessä löysivät avermektiinin, joka johti ivermektiinin kehittämiseen MSD:n pääyhtiön tutkimuslaboratoriossa (Merck Research Laboratories).
 
Oriola ja MSD uusivat monivuotisen yhteistyösopimuksen Suomessa (17.09.2015)
Oriola, suomalainen terveydenhuollon palveluyritys ja lääkkeiden tukkukauppa, ja MSD, globaali innovatiivinen lääkeyritys, ovat tehneet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Oriola tarjoaa MSD BV:lle, MSD:n hollantilaiselle tytäryhtiölle ja ensisijaiselle toimittajalle Pohjoismaissa, lääkkeiden varastointi- ja jakelupalveluita ja laajan valikoiman yksilöityjä palveluita Suomessa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

​​

 

​PAREMPAA ELÄMÄÄ
 
Verkkopalvelu potilaille ja terveydenhuollon ammattilaisille
 

 

UNIVADIS
 
Verkkopalvelu terveydenhuollon ammattilaisille
 

 

TIETOA MSD:N LÄÄKEVALMISTEIDEN
SAATAVUUDESTA

Ajankohtaiset tiedot MSD:n valmisteiden saatavuuteen liittyen löytyvät Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean internetsivuilta.