Siirry ylös
Sisäänkirjautuminen

MSD TYÖPAIKKANA

MSD TYÖPAIKKANA
Taustamme ovat moninaiset, mutta tavoitteemme on yhteinen: löytää tapoja luoda terveempää tulevaisuutta.

Toimimme paremman elämän puolesta. Tämä missiomme inspiroi ja ohjaa meitä päivittäisessä työssämme. Tuomme suomalaisten potilaiden saataville uusia, innovatiivisia lääkevalmisteita ja terveydenhuollon palveluita, jotka pelastavat ihmishenkiä, parantavat elämänlaatua, kehittävät hoitokäytäntöjä ja vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin. Teemme työtä, jolla on merkitystä.
 
MSD tarjoaa työnantajana mielenkiintoisia ja monipuolisia uramahdollisuuksia. Kaikessa tekemisessämme korostuvat arvomme sekä tinkimätön sitoutumisemme eettiseen liiketoimintaan.  MSD:llä työskennellessäsi olet osa osaavaa, asialleen omistautunutta tiimiä, jossa tuemme toisiamme yhteisen päämäärämme saavuttamisessa.
 
Olet sitten kiinnostunut työskentelystä asiakkaidemme kanssa, kliinisten tutkimusten parissa tai liiketoimintamme tukemisesta muissa tehtävissä, MSD tarjoaa mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa työuralla – ja toimia samalla aidosti paremman elämän puolesta.
 
 
MSD Suomessa
Teemme lähes 120 kollegan voimin töitä ihmisten ja eläinten paremman terveyden edistämiseksi. MSD Suomen toimisto perustettiin vuonna 1968 ja vuodesta 2001 lähtien toimistomme on sijainnut suomalaisen innovaatiotoiminnan keskipisteessä Espoon Keilaniemessä, missä liike-elämä ja luonto kohtaavat upealla tavalla.

 

Selaa avoimia työpaikkoja tästä.

Tutustu sivuihimme - ehkä MSD on tulevaisuudessa juuri sinun työpaikkasi!