TERVEYTTÄ JA HYVINVOINTIA

 

MSD:n tehtävänä on kehittää sekä parantavia että ennaltaehkäiseviä lääkehoitoja niitä tarvitseville. Olemme sitoutuneet edistämään terveyttä ja hyvinvointia kaikkialla maailmassa.

MSD toimii paremman elämän puolesta 140 maassa. Pääyhtiömme Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA . Reseptilääkkeemme, rokotteemme, biologiset hoitomuotomme ja eläinlääkkeemme ovat potilaiden ja terveydenhuollon ammattilaisten käytössä kaikkialla maailmassa. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa päivittäin, jotta löydämme uusia tapoja ratkaista terveydenhuollon haasteita. Lukuisat yhteyskuntavastuu- ja kumppanuusohjelmamme osoittavat, että olemme omalta osaltamme sitoutuneet tuomaan terveydenhuollon palvelut kaikkien ulottuville.

Visiomme globaalisti on vaikuttaa parempaan elämänlaatuun ja edistää ihmisten terveyttä innovatiivisten lääkevalmisteidemme avulla. Meidän tavoitteenamme on olla vaikuttavin lääkeyritys. Olemme omistautuneet tuottamaan huomisen lääkeinnovaatioita ja ratkaisuja. 

Missiomme on tuottaa muista erottuvia lääkevalmisteita ja terveydenhuollon palveluita, jotka pelastavat ihmishenkiä, parantavat elämänlaatua ja vastaavat asiakkaidemme tarpeisiin. Tavoitteenamme on myös tulla tunnetuksi hyvänä työnantajana sekä sijoittajillemme erinomaisen vastineen tarjoavana yrityksenä. 

MSD - Paremman elämän puolesta.