Hero image

MSD Finland on valinnut joukostaan Power Womanit

MSD Finlandin Diversity & Inclusion yhteisö sekä D&I-lähettiläät järjestivät kansainvälisen naisten päivän kunniaksi äänestyksen, jossa MSD Finlandin työntekijät saivat valita keskuudestaan Power Womanin. Pyysimme työntekijöitä miettimään, mitä tulee mieleen sanoista ”Power Woman”, sekä miten he määrittelisivät sen.

Sana power määriteltiin kyvyksi rohkaista, vaikuttaa, tukea ja kehittää ihmisiä, sekä rakentaa hyviä ja kunnioittavia suhteita kollegoihin positiosta riippumatta.

Vuoden 2022 MSD Finlandin Power Womanit ovat:

Hanne Vuorenmaa

Pia Koskinen-Kiviranta

Susanna Ketola

Power Womeneista sanottua

Hanne Vuorenmaa


“Hanne on mahtava yhdistelmä avuliaisuutta, herkkyyttä ja voimaa! Hän on täynnä toimintaa ja hänellä on harvinainen kyky rohkaista ja haastaa samanaikaisesti. Lisäksi hän saa ihmiset ympärillään tuntemaan olonsa voimakkaaksi!”

Pia Koskinen-Kiviranta

”Pia on rohkaiseva ja motivoiva johtaja, joka ympäröi itseään positiivisella energialla. Tukee aina tiimiä ja antaa tiimin jäsenten loistaa!”

Susanna Ketola

”Susanna tekee erinomaista, kriittisesti tärkeää työtä positiivisella ja rakentavalla ajattelutavalla valtavan paineen alla. Hänen vastuunsa ulottuvat paljon pidemmälle, kuin työnkuvaan on kirjoitettu. Hän on luova ongelmanratkaisija, innovatiivinen, mukava.”