Hero Image

MSD suomalaisten terveyden tukena

MSD toimii yli 140 maassa. Suomessa olemme toimineet vuodesta 1968 lähtien. MSD:n Suomen yhtiössä MSD Finland Oy:ssä Espoon Keilaniemessä työskentelee noin 100 lääkealan ammattilaista monipuolisissa asiantuntijatehtävissä.

Lääketieteellisen asiantuntijayksikkömme lisäksi meillä työskentelee muun muassa lääketutkimuksen, lääketurva-asioiden, markkinoinnin, myyntilupa- ja rekisteröinti- sekä lääkekorvattavuusasioiden ammattilaisia. Teemme tiivistä yhteistyötä terveydenhuollon eri toimijoiden kanssa, ja tuemme suomalaisten terveyttä esimerkiksi edistämällä kansallista syöpästrategiaa sekä sairauksien ennaltaehkäisyä rokotteiden avulla.

Innovaatioita paremman elämän puolesta

Yhtiömme keskeinen toiminta-ajatus on suojella ja parantaa ihmisten elämää. Edistämme uusien lääkkeiden ja terveydenhuollon kehitystä tieteen ja tutkimuksen keinoin. Globaalisti MSD investoi tutkimus- ja kehitystyöhön 13,5 miljardia dollaria vuonna 2022.

Yli 90:ää prosenttia kehittämistämme lääkkeistä ja rokotteista on tutkittu myös Suomessa. Meillä on tällä hetkellä käynnissä kymmeniä kliinisiä lääketutkimuksia. Tavoitteenamme on ylläpitää laajaa tutkimustoimintaa Suomessa, sillä se hyödyttää niin potilaita kuin terveydenhuollon ammattilaisia sekä koko suomalaista yhteiskuntaa.

Keskeiset painopistealueemme ovat syöpäsairaudet, rokotteet, kardiometaboliset sairaudet, infektiosairaudet ja akuutti sairaalahoito.

FI-NON-01151 02/2024