Hero Image

MSD Suomessa

MSD on innovoinut ja kehittänyt lääkkeitä ja rokotteita useisiin maailman haastavimmista sairauksista 130 vuoden ajan. MSD:llä on toimintaa 140 maassa, Suomessa olemme toimineet vuodesta 1968 lähtien. Meillä työskentelee noin 120 henkilöä.

Innovaatioita paremman elämän puolesta

MSD:n toiminta tähtää lääkekehityksen edistämiseen tieteen ja tutkimuksen keinoin. Meillä on tällä hetkellä käynnissä kymmeniä kliinisiä lääketutkimuksia. Valtaosaa yhtiön lääkevalmisteista on tutkittu myös meillä Suomessa. Suomalaiset potilaat ja terveydenhuolto hyötyvät täällä tehdystä lääketutkimuksesta, ja siitä syystä tavoitteenamme on laaja tutkimustoiminta.

Suomessa tutkimuksen osuus myynnistä on useita miljoonia euroja vuodessa. Koko yhtiön myynnistä tutkimuksen osuus on 9,9 miljardia dollaria.

Yhtiömme keskeisenä toiminta-ajatuksena on suojella ja parantaa ihmisten elämää. Sitoudumme potilaiden hoitoon ja kansanterveyden edistämiseen. Osoituksena tästä pyrimme parantamaan terveydenhuollon saatavuutta monialaisen yhteistyön avulla julkisen terveydenhuollon kanssa.

Keskeiset painopistealueemme ovat syöpäsairaudet, rokotteet, akuutti sairaalahoito, infektiosairaudet ja kardiometaboliset sairaudet.

FI-NON-00396 1/2021