Hero Image

Kardiometaboliset sairaudet

Olemme työskennelleet pitkään ja menestyksekkäästi kardiometabolisten sairauksien parissa.

Yli 60 vuotta sitten kehitimme ensimmäisen lääkkeemme sydän- ja verisuonitautien hoitoon, ja siitä asti olemme pyrkineet syventämään kardiometabolisia sairauksia koskevaa tieteellistä osaamistamme

Kardiometabolisiin sairauksiin sisältyvät kardiovaskulaariset eli sydän- ja verisuonitaudit ja metaboliset eli aineenvaihduntataudit kuten 2-tyypin diabetes.

Kardiometabolisten sairauksien tutkimuksessa saavutetut edistysaskeleet voivat vaikuttaa merkittävästi potilaiden elämään. Tällä lääketieteen osa-alueella on kuitenkin edelleen paljon tehtävää.

Pyrkimyksenämme on huipputason tieteellinen osaaminen ja innovointi kaikissa tutkimustyön vaiheissa: keksinnöstä myyntiluvan saamiseen ja valmisteen markkinoille tulon jälkeiseen vaiheeseen.

Kardiometabolisten sairauksien vaikutus

Arvion mukaan
17,9

milj. ihmistä kuolee sydän- ja verisuonitauteihin joka vuosi

Noin
530

milj. aikuista maailmassa sairastaa diabetesta

Tyypin 2 diabeteksen osuus on
n. 90 %

kaikista diabetestapauksista maailmassa

Sydän- ja verisuonitaudit

Meillä on pitkä kokemus innovatiivisten lääkkeiden kehittämisestä sydän- ja verisuonitautien hoitoon. Jatkamme edelleen tätä työtä saadaksemme lisää tietoa ja auttaaksemme potilaita kaikkialla maailmassa. 

Teemme yhteistyötä monien sydän- ja verisuonitautien asiantuntijoiden kanssa. Tavoitteenamme on edistää tutkimusta, joka auttaa parantamaan riskipotilaiden elämänlaatua.

Diabetes

Olemme ylpeitä, että kuulumme tutkimusryhmään, joka sitoutuu auttamaan tyypin 2 diabetesta sairastavia potilaita hyödyntämällä huipputason tieteellistä osaamista ja innovaatioita.

FI-NON-01160 02/2024