Hero Image

Rokotteet

Rokotteiden parissa tekemämme työn päämääränä on päästä kokonaan eroon tietyistä taudeista.

Rokotteet ovat yksi kansanterveydellisesti merkittävimmistä keksinnöistä kautta aikojen

Rokotteilla voidaan antaa suojaa yli 25:tä sairautta vastaan. Ilman rokotteita maailmassa olisi elossa vähemmän lapsia, vanhempia ja isovanhempia.

Työmme rokotteiden parissa

Jaoimme maailmanlaajuisesti n.
203

miljoona rokoteannosta vuonna 2022

Kokemuksemme rokotteista

Olemme kehittäneet, tutkineet ja toimittaneet sairauksia ehkäiseviä rokotteita kaikkialla maailmassa jo yli 130 vuoden ajan.

Rokotteiden kehittäminen ja tutkiminen on haastavaa ja aikaa vievää työtä, eikä onnistumisesta ole takeita.

Tutkimme koko ajan uusia rokote-ehdokkaita, jotta tulevaisuudessa yhä useampi sairaus voitaisiin ehkäistä ennalta, hoitaa tai hävittää rokottamalla.

Rokoteyhteistyö ja -kehitys 

Rokotteiden kehittäminen ja saaminen niitä tarvitseville vaatii yhteistyötä. Siksi teemme aktiivisesti yhteistyötä viranomaisten, tutkijoiden ja järjestöjen kanssa kaikkialla maailmassa.

Rokotehankkeet

Tri Maurice Hillemanin pitkä, maineikas ura ja innovatiivisuus on toiminut meille inspiraation lähteenä. Olemme ylpeitä, että saamme olla mukana maailmanlaajuisessa, terveyttä edistävässä MSD-Wellcome Trust Hilleman Laboratories -yhteisyrityshankkeessa. Hankkeen tavoitteena on kehittää tieteellisiä ja teknologisia rokoteinnovaatioita, jotka auttavat edistämään rokotteiden edullisuutta ja saatavuutta alemman tulotason maissa.

FI-NON-01162 02/2024