Hero Image

Onkologia

Pyrimme siihen, että tulevaisuudessa saisimme elää maailmassa, jossa syöpää ei pelkästään hoidettaisi, vaan myös parannettaisiin.

Toiminta-ajatuksenamme on kehittää läpimurtoinnovaatioita, jotka pidentävät ja parantavat syöpäpotilaiden elämää

Teemme töitä syövän ehkäisemiseksi sekä antaaksemme sairastuneille lisää mahdollisuuksia taudin hoitoon, lisää elämänlaatua ja lisää elinaikaa.

Jokainen meistä tuntee jonkun, joka on itse sairastunut syöpään tai jonka lähipiirissä on syöpäpotilas. Kun henkilöllä diagnosoidaan syöpä, sairastuneelle ei välttämättä ole tärkeintä tietää, mikä läpimurtolääke on kehitteillä, vaan milloin se on tulossa markkinoille.

Työmme onkologian parissa

+400 000

potilasta hoidettu MSD:n kaupallisesti saatavilla olevilla syöpälääkkeillä viimeisten viiden vuoden aikana

+1  000

yli tuhannessa kliinisessä tutkimuksessa käytetty MSD:n syöpälääkkeitä

+30

eri syövän hoidossa on käynnissä tutkimuksia MSD:n lääkevalmisteista

Tutkimustyömme syövän parissa

Tutkijoista ja asiantuntijoista koostuvalla tutkimusryhmällämme on perinpohjaista asiantuntemusta genomitutkimuksesta, biologiasta ja immuunijärjestelmästä, ja tätä hyödynnämme syövän vastaisessa taistelussa. 

Edistyminen edellyttää yhteistyötä

Syöpä voi tuntua musertavalta taakalta sairastuneen itsensä ja häntä hoitavien läheisten mielestä. Tästä syystä syöpään liittyvä työmme on erittäin laaja-alaista. Teemme yhteistyötä muun muassa potilasjärjestöjen, sairaanhoitopiirien, sairaaloiden, yliopistojen ja kaupunkien kanssa, jotta syöpäpotilaat saisivat pidemmän ja paremman elämän.

FI-NON-00404 1/2021