Hero Image

MSD Finland on valinnut joukostaan Power Womanit ja Supermanin

MSD Finlandin Diversity, Equity & Inclusion -yhteisö järjesti tänä vuonna kansainvälisen naistenpäivän ja kansainvälisen miestenpäivän kunniaksi äänestykset, joissa työntekijämme saivat valita keskuudestaan Power Womanin ja Supermanin.

Pyysimme kollegoita miettimään, kuka täyttää ’voimakriteerit’ eli kykenee rohkaisemaan, vaikuttamaan, tukemaan ja kehittämään kollegoitaan sekä rakentamaan hyviä ja kunnioittavia suhteita muihin.

Vuoden 2022 MSD Finlandin Power Womanit ovat Hanne Vuorenmaa, Pia Koskinen-Kiviranta ja Susanna Ketola.

Vuoden 2022 MSD Finlandin Superman on Marko Miettinen.

Voittajista sanottua

Hanne Vuorenmaa

Hanne Vuorenmaa

“Hanne on mahtava yhdistelmä avuliaisuutta, herkkyyttä ja voimaa! Hän on täynnä toimintaa ja hänellä on harvinainen kyky rohkaista ja haastaa samanaikaisesti. Lisäksi hän saa ihmiset ympärillään tuntemaan olonsa voimakkaaksi!”

Pia Koskinen-Kiviranta

Pia Koskinen-Kiviranta

”Pia on rohkaiseva ja motivoiva johtaja, joka ympäröi itseään positiivisella energialla. Tukee aina tiimiä ja antaa tiimin jäsenten loistaa!”

Susanna Ketola

”Susanna tekee erinomaista, kriittisesti tärkeää työtä positiivisella ja rakentavalla ajattelutavalla valtavan paineen alla. Hänen vastuunsa ulottuvat paljon pidemmälle, kuin työnkuvaan on kirjoitettu. Hän on luova ongelmanratkaisija, innovatiivinen, mukava.”

 

Marko Miettinen


“Lahjakas, ammattitaitoinen, tulee toimeen kaikkien kanssa, avulias, ystävällinen, nöyrä, hauska ja urheilullinen. Markolla on erikoistaito: hän saa jokaisen tuntemaan itsensä erityiseksi!”