Growing Old or Growing Wise with Digital Transformation?


Ensimmäisessä jaksossa Erasmus Holm, MSD:n markkinointijohtaja* Pohjoismaissa ja Baltiassa, haastattelee Impatient Healthin toimitusjohtajaa Paul Simmsia esteistä, mahdollisuuksista ja siitä, voiko digitaalinen murros auttaa muokkaamaan lääketeollisuutta Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Mitä on digitaalinen murros ja miltä se näyttää lääketeollisuuden näkökulmasta? Onko digitaalinen murros sama kuin innovaatio? Miltä lääketeollisuus näyttää 5-10 vuoden päästä? Näihin ja muihin kysymyksiin kuulet Paul Simmsin näkemyksen tässä jaksossa. Katso ja kuuntele lisää!

 

*Keskustelun nauhoittamisen jälkeen Erasmus Holm on siirtynyt MSD:n palvelukseen Alankomaissa.

KAP71760 | KAP71763

How to Foster Greater Patient Diversity?


Tässä jaksossa Catherine Williams, MSD:n Tanskan ja Islannin toimitusjohtaja*, keskustelee ProWocin johtajan Phaedria St. Hilairen ja Novartisin Tanskan ja Islannin maajohtajan Peter Drøidalin kanssa lääketeollisuuden nopeasti kehittyvästä mandaatista varmistaa oikeudenmukaisuus terveydenhuollossa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Mitkä esteitä oikeudenmukaisuuden ja monimuotoisuuden turvaamiselle terveydenhuollossa on? Mikä on lääketeollisuuden vastuu? Näihin kysymyksiin Phaedria St.

Hilaire ja Peter Drøidal esittävät näkemyksensä tässä jaksossa. Tervetuloa mukaan! *Jakson kuvaamisen jälkeen Catherine Williams on siirtynyt uuteen rooliin MSD:llä.

KAP74780 | KAP74779

Can health literacy help the population make better health decisions?


Tässä jaksossa Hans Petter Strifeldt, MSD:n Pohjoismaiden ja Baltian yhteiskuntasuhdejohtaja, keskustelee globaalin terveysosaamisen asiantuntijan Kristine Sørensenin kanssa siitä, miten terveysosaaminen voi auttaa ihmisiä tekemään parempia terveyteen liittyviä päätöksiä.

Itsestä huolehtimisen tarve kasvaa koko ajan. Miten terveysosaaminen voi auttaa ihmisiä tekemään parempia päätöksiä terveyteensä liittyen? Onko meillä pääsy tietoon, jota tarvitsemme tehdäksemme järkeviä päätöksiä? Ja millainen velvollisuus lääketeollisuudella on auttaa ihmisiä ymmärtämään lääketieteellistä tietoa? Muun muassa näihin kysymyksiin Kristine Sørensen antaa vastauksia. Katso jakso, niin opit lisää.

KAP75469 | KAP75468

KAP69369